Dripp Dropp
Black'n White

Som ni säkert har märkt så försöker jag att träna lite på att få till svartvita bilder, det är svårare än vad man tror ibland.

I see a red door and I want to paint it black

Emosuss, Sofie GustafssonSofie Gustafsson, Suss

Sofie, Suss, Gustafsson

The 7th picture: A picture who has never been showed


Internetarmén

Har ni kanske missat Internetarmén? I så fall kanske ni borde ta en titta HÄR och HÄR för att förstå vad det är för fantastiskt som Kjell Eriksson och Lars Arrhenius försöker påbörja!

Sofie Gustafsson, http://emosuss.blogg.se

Tanken med Internetarmén är att försöka dränka internetmobbningen i goda kommentarer och slippa internetmobbningen som försigår. Jag stödjer detta till hundra procent. Internetmobbning är något onödigt och visar på att människor bara vill visa sig tuffa. Tyvärr görs detta gärna anonymt men hjälp oss i armén att dränka detta! 

Denna sort av mobbning och kränkning finns gott om både på facebook, twitter och särskilt bloggar men även andra internetsidor också. Våga så för vem du är och våga så emot detta!

Scones

Började morgonen med att baka Scones, finfint! Dessa serverades varma och till ett glas mjölk.


Snäckor

Har blivit ganska inne på att fota i min lilla ministodio. 


I'm little fish

Fotade ett av fiskedragen i min brors samling, ville bara testa hur mitt nya photoshop fungerade och det verkar ju blir strålande. Detta gillar jag, hihi.

Till denna bilden passar ju denna låten perfekt, en låt som var med på en skiva jag hade när jag var mindre, därför ligger den mig varmt om hjärtat. :)Did you get it!?

Trots det att jag inte har en så himla stor karriär som fotograf så känner jag faktiskt igen mig i filmen men visst, även de små fotograferna(som jag själv) kan ju känna igen sig, hihi.

Haha, tycker den är rolig!

Kom tillbaka till mig kära PS

Nu mår jag nästan lite dåligt av att inte ha photoshop på min dator. Jag är för trög för att kunna installera det själv så jag måste snällt be min syster eller min bror om hjälp. Hundögon hjälper inte här. Synd

No photoshop

Har tyvärr inget photoshop så jag är inte så peppad på att lägga ut bilder just nu, I'm so sorry.

I alla fall
Jag är kär och jag saknar honom.
Mer än någonsin. 
Det känns vackert.De där guldkornen

En del människor får en bara att le. Utan att göra någonting, bara att finnas. Jag har en sådan vän i tankarna just nu och jag kan inte sluta le. Han ställer verkligen upp, lyssnar och finns där hela tiden. Han dömer inte och jag vet att jag kan vända mig till honom om det är något. Han ställer alltid upp.

Det är lätt att sådana personer blir utnyttjade, vilket enligt mig är rent utsagt, fördjävligt. Varför gör något sådant mot en så underbar människa som faktiskt vill allas väl? Varför kan vi andra då inte behandla honom lika väl? INgen vill ju bli utnyttjad men det är tydligen helt okej att utnyttja, eller?

Treat each other well!


RSS 2.0