Knott

Ett gäng knott som jag träffade på för ett tag sedan.

Skymning

Två olika bilder på en och samma solnedgång.
Visst är solnedgången fin vid havet men detta kommer inte långt efter i andraplaceringen! :)
 
 

Sovandes i toppen

Nuså, nu går det att ladda upp bilder igen!
Med anledning av att blogg.ses nua layout är ganska ny så strular den lite då och då men om jag har tålamod så löser det sig alltid, vilket det nu har gjort.

Jag visar er nu två bilder på nyckelpigor, en sovandes och en klarvaken. En Blåvinge får också vara med på ett hörn här.
 
 
 

Strul

Tyvärr strular min blogg just nu så jag kan inte ladda upp bilder vid nuläget. Jag hoppas ni förstår och kan hålla er tills detta problem blir löst.
Tack på förhand!

Skimrande guld

En Vitfläckig Guldvinge(tror jag åtminståne). Väldigt vacker fjäril enligt mig. Band alla nätfjärilar och liknande lyser den verkligen trots att den är så liten.
 

En liten tripp

Jag har inte gjort något blogginlägg på ett bra tag nu så det kompenserar jag upp med att visa er några bilder från en trip jag, min syster och vår kompis Julia gjorde till hennes sommarstuga. Stugan liggen i en pytteliten by, mitt ute i skogen men det är hur mysigt som helst enligt mig!
 

En liten del av utsikten från altanen/stugan.
 
Julias sovande Rotweilerhund Diva. Hon är hur söt och snäll som hellst och verkligen ingen "kamphund" som alla säger att denna rasen är, det uttrycket gillar ajg inte alls.
 

En kväll satt vi ute länge och grillade spett och marschmallows.
 
En annan vinkel från stugan. 

Light a way

Ett litet projekt jag har fixat ihop, lite halvtaskigt gjort men jag tycker det är kul med halvseriösa projekt.
 
Originalbilden
 
Och vad jag har raffsat ihop.


RSS 2.0