Live

Jag satt nyss och gjerade ihop denna bilden i Photoshop. Jag låter bilden tala för sig.


Fototriss - Småkryp

Jag har valt att vara med i Fototriss nya triss. Den här veckan är temat Småkryp och det har jag en massa bilder på som ni kanske vet!

Jag väljer då att först ta en bild på en solblomfluga som är tagen ganska nyligen, 29 maj. Därefter följer bilden på snäckan som är från den 24 nov 2010 och sist men inte minst visar jag upp en bild på en spindel från den 2 sep 2011.Kolla in fler trissar HÄR!

Pippi Långstumpsfeeling

Jag vill börja fotografera byggnader. Jag börjar med ett offer 50m bort. En gammal affär som jag älskar utseendet på. Hoppas ingen bygger om det eller ändrar dess färg. Det liknar lite pippihuset i Pippi Långstrump. Inte alls lika knasigt men lite sådan feeling är det allt. Skulle nog också bli härligt i svartvitt. 


Fototriss - Träd

Fototriss är en tävling som har ett nytt tema varje vecka. 
Denna veckan ställer jag upp för första gången och jag hoppas att det ska bli fler gånger. Kolla in veckans tematävling HÄR!Ett tips!

Tricket är väl att smyga sig på dem.
Jag har fått en del frågor om "hur jag kan få så bra närbilder" och där har ni svaret(även om detta inte är en pangbild). Ge det tid, ha tålamod, smyg dig på bytet och hoppas på att den/det inte blir rädd. ;)

Dessutom har jag två macrolinser på två stycken 10+ på ett vanligt kitobjektiv(18-55mm).
Under bilden ger jag er även en låt jag tycker passar in.
Inte min musikstil? Det är mycket ni inte vet om mig. ;)

Floden har sin egen väg

Vissa ställen här i trakten är faktiskt galet fina och jag kommer på hur roligt jag haft just vid de ställerna. 


Beautiful Demoiselle

En Blå Jungfruslända(Calopterx virgo) som solar sig på en grangren, fotat med Sigma 70-300 DG, därav hen halvtaskiga kvalitén. Det objektivet är ju inte det ultimata att fota macro med. Men det fick gå för stunden!


Luktärt

I torsdags var jag äntligen hos läkaren för att kolla upp mina höfter, jag har haft galet ont i dem till och från i mer är två år. Dock kunde hon inte ge mig några fasta svar utan jag fick till min förskräckelse(eftersom jag är extremt nålrädd) lämna blodprov. Då kan de kolla så att det inte är någon infektion sedan fick jag en remiss till röntgen, för att vara på den säkra sidan. Kommer dessutom få en remiss till en sjukgymnast. Så mycket för så lite tänkte jag, MEN jag vill ju inte ha ont längre.

Fotot har kommit lite vid sidan av eftersom jag snöat in mig på macrofoto, vilket är svårjobbat när det blåser så mycket som det gör här om dagarna nu. Jag ger er därför denna bild från dagen.

Vild luktärt. (Lathyrus odoratus)


RSS 2.0