Lingonris

Var ute på en fotorunda igår eftermiddag och här ett par av de bilderna jag blev nöjd med. Två bilder på Lingonris. Bokeh dessutom, som är så skoj att fota! =)
Scilla med dropp

Fotade även lite vattendroppar i tisdags. Blev rätt så nöjd med dem med! Här är två av de bilderna. :)
Gallring

Jag fotade lite här om dagen och kom upp i cirka 300 bilder. Efter första gallringen var det 45 godkännda bilder(enligt mig) efter andra gallringen 32 och efter tredje 28. Dock är jag väldigt nöjd med vissa av dem som fick vara kvar, mer nöjd än på länge faktiskt! Vad tycks? :)


Ta det lugnt!

Jag vet att vissa av er tycker att jag borde uppdatera mer än vad jag gör, jag får de kommentarerna lite då och då men, utan att låta otrevlig måste jag be er att förstå att jag uppdaterar när jag vill, jag uppdaterar när jag har nya bilder att visa, när jag har någonting att säga eller berätta. Ta det lugnt bara. 

Dagarna för mig just nu går åt till att tänka väldigt mycket. På saker jag inte vill ta upp sådär offentligt. Jag fotar inte så mycket men försöker hålla modet uppe. Jag hoppas det ska bli mer foto framöver nu när våren är framme men just nu ber jag er att ta det lugnt när det gäller att se bilder. Jag kommer nog ventilera mig lite då och då men så småning om(troligen) ta bort de inläggen.

Ännu en Krokus

...tror jag i alla fall? Jag är så galet kass på blommor/växter. Jag kan inte ens ta hand om en kaktus, bara det säger ju en hel del?


Krokus

Kämpa på, du klarar det!
Jag hatar när folk säger det till mig.


Naturbilder

För ett par nätter sedan när jag hade tråkigt fick jag för mig att sätta ihop en simpel liten film med gamla bilder. Här är den.


KONY 2012!

Kony 2012 är någonting som har spridit sig som en löpeld på internet de två-tre senaste dagarna. Vad är då detta? Tänker nog många och då är det bästa man kan göra, för att få reda på detta att kolla på denna video här under. En video som privatpersoner har gjort, utan första hjälp från regering eller liknande, de har bara gott ihop och startat något mäktigt. Startat kampen mot Joseph Kony. Kolla här...


SnödropparDet går bra nu Moder Natur, kämpa på!

Sitter just nu och lyssnar på Nicke och Mojjes låt "Bananerna" och hjärtat hoppade till av liten fånig lycka när Nicke har förklarat hur bananerna är böjda och så säger han "Bananes dras mot solen, det är därför den är böjd" Mojje säger då lite fundersamt "Ahaa" och Nicke fortsätter med: "Men det var en mycket bra fråga, Mojje" och det är det som gör mig så barnsligt lycklig, att han ger honom beröm för att våga fråga. Har aldrig tänkt på detta innan.

 


Utsliten Humor

Okej. Björn Ranelid, denna omtalade man. De som inte visste vem han var för en månad sedan vet definitivt vem han är nu. En "solbränd" man som lite av rappar om mannens säd. Detta gör han i Melodifestivalen med låten Mirakel, tillsammans med Sara Li.

Jag, personligen gillar låten och har gjort det från första början, sedan kan jag känna att denne man kanske inte är den mest ultimata att genomföra det men tycker samtidigt det är coolt av honom att göra det med tanke på alla dessa kommentarer han har fått.

De allra flesta kommentarerna har varit på Twitter, en relativt känd kommunikation nu. Både kändisar och privatpersoner har uttryckt sig om Björn Ranelidss utseende, hans kanske så icke befinnande inlevelse, hans hållning o.s.v. Visst, detta var roligt i början, de två första kommentarerna man läste från var och en men det slutade aldrig. Personer jag följde slutade aldrig, tre kommentarer blev till sju som blev till tio, det fanns en enorm kreativitet. Humor kan faktiskt bli uttjatad. För det var vad detta var enligt dem själva. Humor. 

Ranelid hotade för lite sedan med att inte ställa upp i finalen men drog sedan tillbaka detta. Vilket jag tycker var coolt gjort av honom. Nu kommer personer, som verkligen hånat honom öppet med bortförklaringar "Kan han inte kan ta ett skämt?" och jag undrar då var de menar med det där "ett"? Det var tiotusentals "skämt" varav en hel del, i mina ögon liknade trakasserier.

Humor kan bli utslitet, hela humorhistorien om Ranelids medverkan i Melodifestivalen 2012 blev för mig snabbt utnött. Vi lever i Landet Lagom, vi kanske borde fundera lite på det? Vad är egentligen gränsen? 

SOFIE GUSTAFSSON

Spänning

Ännu en vattenbild. Oredigerad.RSS 2.0